Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βοήθημα Α.Ο.Δ.Ε.

  • Posted on:  Κυριακή, 08 Σεπτεμβρίου 2013 09:38
  • Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(16 ψήφοι)

aode book[ Το management είναι μία μορφή τέχνης. Είναι η τέχνη του να ενεργοποιείς τους συνεργάτες σου και να τους βοηθάς να δίνουν το 110% των δυνατοτήτων τους. Να προβλέπεις εξελίξεις, να συνδυάζεις διαθέσιμους πόρους και να εφαρμόζεις στην πράξη όσα έμαθες στο πανεπιστήμιο... Είναι συναρπαστικό, κάθε μέρα είναι διαφορετική, κάθε μέρα δημιουργείς, κάθε μέρα βλέπεις την εξέλιξη των αποφάσεών σου. Εάν είσαι άνθρωπος της πράξης και σου αρέσουν οι προκλήσεις, τότε το management είναι αυτό που ψάχνεις. ] 

 

To παραπάνω απόσπασμα, ανήκει σε μία από τις πολλές παρεμβάσεις ακαδημαϊκών και πετυχημένων στελεχών της αγοράς που θα βρείτε στο εγχειρίδιο Αρχές Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων που κρατάτε στα χέρια σας. Με αφορμή την εξεταστέα ύλη του Λυκείου, οι συγγραφείς επιδιώκουν με παραδείγματα από την καθημερινή μας ζωή και Case studies, να προσεγγίσουν τη δυναμικά αναπτυσσόμενη επιστήμη του management. Επίσης, στις σελίδες του βιβλίου θα βρείτε:

 

-  Σχηματική απεικόνιση σημαντικών εννοιών και ορισμών

 -  330 ερωτήσεις της μορφής Σωστό ή Λάθος 

 - 190 ερωτήσεις Πολλαπλής Επιλογής 

 - 25 διαγωνίσματα με την δομή των πανελλαδικών εξετάσεων 

 - 14 Ασκήσεις αποτελεσματικότητας – αποδοτικότητας 

 -  Πίνακες οικονομικών – διοικητικών ορισμών 

 -  Τυπολόγιο

 

Οι συγγραφείς προτείνουν η μελέτη του βιβλίου να συνοδεύεται με την αξιοποίηση του υλικού που ελεύθερα υπάρχει στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.aode.gr . Εδώ μπορείτε να δείτε ηλεκτρονικά μέρος του βιβλίου και εδώ έχετε την δυνατότητα να το παραγγείλετε ΧΩΡΙΣ έξοδα αποστολής, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα 10% έκπτωση. 

Διαβάστηκε 17848 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2013 06:37